Kolikkopelejä musiikin maailmasta

Musiikki ja kolikkopelit

Netissä on tarjolla satoja ja tuhansia erilaisia kolikkopelejä, joita voi kokeilla ilmaiseksi tai pelata oikealla rahalla. Kolikkopeleissä teema on todella tärkeää, sillä useimmat ihmiset valitsevat kolikkopelejä harrastusten tai kiinnostuksen kohteiden perusteella. Näitä löytyy hyvinkin paljon erilaisia, kuten elokuvat, raha, fantasy tai eläimet. Musiikin ystäville on tarjolla teeman mukaisia kolikkopelejä, sillä musiikki on hyvin inspiroiva ja vaikuttaa helposti ihmisten tunteisiin. Eiköhän se voisi toimia kolikkopeleissäkin?

Ihmiset, jotka ovat kuulleet hieman enemmän kolikkopeleistä, tietävät, että todella monet pelit ovat suosittuja niiden teemojen takia, sillä mikä kuulostaisi kolikkopelaamisen fanin mielestä paremmalle, kuin että pääsisi pelaamaan oman kiinnostuksen kohteen teeman mukaista peliä.

Musiikkiteemaiset kolikkopelit ovat pelejä, joita ei ikinä saisi mykistää. Ne ovat täydellinen valinta niille, jotka kerta kaikkiaan rakastaa musiikkia. Musiikin inspiroivat kolikkopelit ovat enimmäkseen tietyn artistin, bändin tai musiikin tyylin teemaisia. Netissä kaikki voi löytää omaan musiikkimakuunsa sopivaa kolikkopeliä, sillä niitä on tarjolla jokaisessa kasinossa.

Suosittuja kolikkopelejä musiikkiteemalla

Kolikkopelien teematarjonnassa musiikki on erittäin suosittu vaihtoehto, joka näkyy siinäkin, että näitä hyvää musiikkia tarjoavia pelejä on varsin helppo löytää. Alla on listattu 3 suosituinta ja eniten pelattua musiikkifaneille suunniteltua kolikkopeliä.

Guns ‘N Roses

Rock-musiikin fanit ovat takuuvarmasti kuulleet tästä tälläkin hetkellä suositusta bändistä. Tätä kolikkopeliä pelattaessa pelaaja voi melkein kuvitella itsensä live-esitykseen, sillä musiikki on niin mukaansa tempaavaa. Ei ole ihme, että tämän slotin pelaajat laittavat musiikin äänenvoimakkuuden heti kovemmalle, kun he avaavat pelisivun. NetEnt on valmistanut jopa huikean introvideon, joka vain vahvistaa live-esityksen tunnelmaa. Kolikkopelissä pelaaja saa itse päättää, mitä kappaletta hän haluaisi kuunnella, sillä rullien vieressä löytyy soittolista tunnetuimmista Guns ‘n Roses-in biiseistä.

Jimi Hendrix

NetEnt on tämänkin musiikkifanien lempparikolikkopelin takana. Kolikkopelin grafiikka sopii täydellisesti siihen maailmaan, jossa Jimi Hendrix esitti parhaat kappaleensa villisti huutavalle yleisölle. Pelaajat kuulevat hänen eniten kuunneltuja kappaleita pyöritellessään rullia, jotka jäävät päähän soimaan päähän kolikkopelin pelaamisen lopettamisen jälkeenkin. Rullien symbolit sopivat täydellisesti teemaan, sillä jopa Jimi Hendrixistä on tehty piirrosversio, joka pyörii muiden symbolien mukana rullilla. Missään tapauksessa ei saisi olettaa, että kolikkopelissä ainoa hyvä asia on musiikki!

Jimi Hendrix on tähänkin päivään asti yksi kuuluisin kitaristi ja hänen biisejään ja tyyliään ovat monet nykyartistitkin yrittäneet sovittaa itselleen.

Motorhead

Tämän kolikkopelin on inspiroinut legendaarinen englantilainen rockia soittava yhtye, jonka nimi on pelin nimen perusteellakin Motorhead. Niin, kuin edellisissäkin kolikkopeleissä, tämäkin tarjoaa vastustamatonta vanhan ajan rockia, jota on miellyttävä kuunnella pelattaessa.

Motorhead on NetEntin kolmannes musiikkiteemainen kolikkopeli, niistäkin uusin, jota kolikkopelien pelaajat – erityisesti ne, jotka rakastavat musiikkia – ovat odottaneet eritysesti.

Muita teemoja musiikin sisällä

Musiikkiteemaiset kolikkopelit eivät tietysti rajoitu pelkästään rockin puolelle. Maininnan arvoinen Elvis Presley on saanut oman pelinsä, joka ei ole ihme, sillä hän on Rock and Rollin kuningas joka suhteessa. Samaisesta musiikkilajista on saatavilla muitakin kolikkopelejä. Michael Jacksonia ei saa unohtaa, sillä hänen nimensä ja biiisiensä perusteella julkaistu kolikkopeli oli hyvin suosittu aikoinaan, ja on edelleenkin monen sydämen lähellä. Ei olisi mikään yllätys, jos muita legendaarisia laulajia ja bändejä käytettäisiin kolikkopelien valmistuksessa inspiroivana alustana. Musiikilla on helppo vedota ihmisiin ja koska pelaaminen on hyvin monelle tärkeää, nämä kaksi asiaa sopii, kuin nenä päähän.

Jos kerran kokeilee näitä kolikkopelejä, on kyllä vaikea lopettaa, sillä mikään ei vedä vertoja hyvälle musiikille ja siihen sopivalle kolikkopelille!